Kako Vi možete pomoći

Kuća na Pola Puta pruža potporu punoljetnim mladim osobama u njihovim teškim životnim trenucima te im pomaže da osiguraju čvrst temelj za dalju budućnost.Kako bi uz našu podršku ovi mladi ljudi ostvarili još veći napredak u budućnosti, oslanjamo se na velikodušnost i potporu zajednica širom svijeta.

U nastavku možete saznati o različitim načinima na koje možete pomoći.


DONIRAJTE ONLINE

Uplatu/donaciju za Kuću na Pola Puta možete izvršiti online iz bilo koje države putem kreditne,debitne kartice ili Paypal-a.Online uplate obrađuje naš partner za uplate Just Giving i šalje našoj matičnoj organizaciji: Our Kids fondaciji,registrovana dobrotvorna fondacija u Velikoj Britaniji.Sve uplate koje su izvršene klikom na tipku ispod (DONIRAJTE ONLINE),doniraju se za projekt Kuća na pola puta.


Donirajte na druge načine

Ako želite da donirate direktno za projekt Kuća na Pola Puta u BiH,u gotovini,čekom ili bankovnim transferom,molimo Vas da nas kontaktirate za pojedinosti. Također nas raduje kada možemo prihvatiti donacije u vidu opreme i pribora za Kuću.Molimo Vas da nas prethodno kontaktirate kako biste saznali šta nam je sve potrebno.

Volontiranje/dobrovoljni rad

Ako imate želju da volontirate kod nas, molimo Vas da nam se javite i kažete nešto o sebi.Uvijek nas raduje da razgovaramo sa osobama koje žele pomoći.